MCT
Projecten
Producten  	Vloeradvies 	Projecttapijt 	Tapijttegels 	PVC Vloeren 	Linoleum 	Raambekleding Projecten Contact  	Hotels & Restaurants 	Kantoren 	Zorg 	Onderwijs 	Overheid 	Particulier Volg ons  MCT Design BV Textielstraat 28a 7575 CA Oldenzaal Tel. 0541 53 11 44 Fax 0541 53 44 56 Info@marlicdesign.nl
Printing Carpets Maak je interieur ontwerp uniek met geprint tapijt. Uitgesproken dessins met grote of kleur. Afmetingen die geheel naar wens in kleur positie en diepte geplaatst kunnen worden. Door de geavanceerde printtechnieken en onze jarenlange ervaring aangaande de technische mogelijkheden, kunnen wij stellen dat de uitdrukking “ The sky is the limit” voor deze collectie heel toepasselijk is Je interieur ontwerp wordt werkelijk uniek in haar soort. De printcollectie is verkrijgbaar in een oersterke gladde velours met een poolgewicht van 400 gr. PA tot en met een wollen luxeproduct met een poolgewicht van 1850 gr. en alles wat daar tussen zit. Wanden, muren en andere vloerdelen zijn eenvoudig te combineren met de ontworpen patronen, posities en kleuren. Ook kunnen wij u op aanvraag onze architecten boek beschikbaar stellen met een uitsnede van vele dessins die als project al gerealiseerd zijn Voor verdere informatie neemt u dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.
HOME
MCT
Projecten
Vloeradvies Projecttapijt Tapijttegels PVC Vloeren Linoleum Raambekleding
Hotels & Restaurants Kantoren Zorg Onderwijs Overheid Particulier
Projecten
Producten
Contact
Volg ons
MCT Design BV Textielstraat 28a 7575 CA Oldenzaal Tel. 0541 53 11 44 Fax 0541 53 44 56 Info@marlicdesign.nl
Maak je interieur ontwerp uniek met geprint tapijt. Uitgesproken dessins met grote of kleur. Afmetingen die geheel naar wens in kleur positie en diepte geplaatst kunnen worden. Door de geavanceerde printtechnieken en onze jarenlange ervaring aangaande de technische mogelijkheden, kunnen wij stellen dat de uitdrukking “ The sky is the limit” voor deze collectie heel toepasselijk is Je interieur ontwerp wordt werkelijk uniek in haar soort. De printcollectie is verkrijgbaar in een oersterke gladde velours met een poolgewicht van 400 gr. PA tot en met een wollen luxeproduct met een poolgewicht van 1850 gr. en alles wat daar tussen zit. Wanden, muren en andere vloerdelen zijn eenvoudig te combineren met de ontworpen patronen, posities en kleuren. Ook kunnen wij u op aanvraag onze architecten boek beschikbaar stellen met een uitsnede van vele dessins die als project al gerealiseerd zijn Voor verdere informatie neemt u dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Printing Carpets
HOME